Vintage

Something Different for Joomla

Generelt om OLD PDF Print E-mail

 

OLD - Overaged Lucky Drivers

OLD (Overaged Lucky Drivers) er en norsk Trackmania klan. For de som ikke har hørt om Trackmania, så er det ett bilspill som etter hvert er laget i flere versjoner.  Gå til www.trackmania.com for å lese mer om spillet. Der kan du også laste ned en gratisversjon av spillet.

 

Last ned spillet her.

 

OLD ble startet opp av Jotne i 2006 som en norsk klan for de over 35 år. Denne grensen er senere senket, slik at alderskravet for å bli medlem i dag er at du må være over 30 år.
 
OLD er en av Norges eldste klaner i TM communityet. Pr idag er det kun 2D2D (2 Drive 2 Drunk), OWN (Original Wheels of Norway) og BB (Bad Boys) som har holdt det gående like lenge, eller lengre enn oss. OLD er Norges største klan hva angår antall medlemmer. Vi har pr november 2009 48 medlemmer spredt i Norge og Sverige, fra Hammerfest i NORD, via Sveg i Sverige til Kristiansand i SØR.

 

 

OLD drifter pr idag 6-8 TMUF/TMNF servere, som alle er velkommen til å kjøre på. I tillegg til å være størst i Norge hva angår medlemmer, så er vi nok også den mest aktive klanen i Norge. OLD er betydelig mye mer enn en gjeng gamlinger med rød tag som freser rundt på servere i inn og utland. OLD har etter hvert utviklet seg til å bli ett eget lite norskt TM community, hvor det er minst like mye aktivitet på forumet som på banen. Vi arrangerer jevnlige interne aktiviteter, både online, men også IRL. Ellers så deltar vi med lag i både nasjonale og internasjonale turneringer.

 

 
Joomla Templates by JoomlaShack