Vintage

Something Different for Joomla

Hall of Fame PDF Print E-mail

Hall of Fame

 

Inn i OLD's Hall of Fame velges tidligere OLD medlemmer som gjennom sitt medlemskap har bidratt til beste for klanen ut over det normale.

 

 OLD/Raggtass

Nr Nick  Joined   Retired

About

 1 OLD/Raggtass  2006  2008

Raggtass var en av de aller første som joinet OLD. Sammen med Vebbo, Ranglepung og Jotne utgjorde han det første styret i OLD. Raggtass satt i styret i OLD i godt over ett år. Sommeren 2008 måtte han dessverre legge pad'en på hylla og trekke seg tilbake for å ta seg av viktigere saker IRL.

Raggtass er han som kom frem til at OLD skulle stå for Overaged Lucky Drivers.

 

 OLD/Reo

Nr Nick  Joined   Retired

About

 2 OLD/Reo  2006  2009

Reo aka Reodor Felgen ble tidlig medlem i OLD. Senhøstes 2006 joinet han klanen, og gjorde seg raskt bemerket som en rask, og ikke minst veldig stabil kjører.

Med stabil kjøring sikret han seg seier i OLD Late Night 1 i 2006, og forsvarte tittelen igjen i OLN 2 i 2007.  I tillegg vant han OLD Rumble MMVII rounds.

Reo har vært en pålitelig sjåfør i matcher, alltid sikker på banen, noe som har gitt OLD masse poeng og seire.

Reo har i tillegg meget gode kunnskaper hva angår hardware og PC kunfigurasjoner. Disse har han villig delt med oss noobs, slik at vi har kunnet hatt racing utstyret vårt i god stand.

Sent på våren 2009 la Reo OLD tag'en på hylla og returnerte til "real life".

 

 OLD/Sinner

Nr Nick  Joined   Retired

About

 3 OLD/Sinner  2006  2009

Sinner, med sitt gode humør,  ble tidlig medlem i OLD. Han joinet allerede høsten 2006.

Sinner har i sin periode i OLD gjort seg bemerket på flere områder. Han startet opp serveren StartGropa, en online server hvor nye TM spillere fikk mulighet til å møte TM verden i trygge omgivelser.

Sinner har også en fin banebygger historikk bak seg. Banene hans finner du her på TMX

Sent på våren 2009 la Sinner OLD tag'en på hylla og returnerte til "real life" hvor han i stedet for å kjøre TM, nå styrer tunge godstog.

 

 OLD/Fosco

Nr Nick  Joined   Retired

About 

4 OLD/Fosco  2008  2010

Fosco er det OLD medlemmet som har markert seg  på banen gjennom kjøringen, som OLDs desidert beste kjører og en av Norges absolutt dyktigste og mest stabile TM kjørere. Han har bidratt til å gjøre OLD bemerket som mer enn en sosial og hyggelig gjeng.  Han har i kompani med en del andre dyktige OLD medlemmer gått i spissen for å gjøre OLD til en klan som kan gjøre seg bemerket i toppen i Nasjonale konkurranser.

Han har forøvrig fått den "perfekte linjen"  oppkalt etter seg. "The Fosco line"

Utenom kjøringen har Fosco vært en ivrig skyper, en særdeles hyggelig kar, og en person som gjerne bidrar med saklige innspill, både til banebyggere, kjøreteknikk  og andre ting som har med OLD å gjøre. En god støttespiller på alle måter.

Etter 2 år valgte han å legge OLD drakten i skapet.

 

OLD/Torress

Nr Nick Joined Retired

About

5 OLD/Torress 2007 2010

Torress ble med i OLD i 2007, og har vært medlem ut 2010 med unntak av et kortere opphold i begynnelsen av 2009. Tidligere var han medlem i BB, og har vært en aktet del av TM-miljøet siden 2006.

Torress ble raskt et viktig kort i konkurranser grunnet hans eminente kjøreegenskaper på tech/speedtech baner. Men han har også utmerket seg på dirt ved flere anledninger.

I løpet av sin TM tid har Torress laget flere titalls eminente baner, fra TMN blant annet Serpentine (med i OLD's klanvideo), -X-, The Trooper og The Clairvoyant, fra TMF-tiden knallbaner som Iron Maiden, Spirit Highway og Heaven Can Wait - for bare å nevne noen få. I tillegg har han deltatt på flere duoprosjekter med andre banebyggere med stort hell. Han vant også kåringen av Årets Bane i OLD med Happy Holidays i 2008.

Han valgte å legge kjørehansker og verktøysett på hylla i desember 2010.

 

OLD/Wizkid

Nr Nick Joined Retired

About

6 OLD/Wizkid 2006 2011

Wizkid var en av de første som ble med i OLD og ikledde seg trøya i 2006. I mars 2011 valgte  han å parkere bilen etter imponerende 5 års medlemskap.

Wizkid (også med nicket Dizzee) har hele tiden vært en mangfoldig og viktig bidragsyter i OLD med fantastiske baner, screens til både egne og andres baner, skins til bilene mmm - og i tillegg en glimrende kjører. Han har også fungert som admin på teamold.no.

Han har utmerket seg ved å holde veldig høy kvalitet på sine byggeprosjekter, og kan skilte med 'Classic'-tag på banen 'Flow' fra TMN. I tillegg til å bygge selv har han også deltatt i et TMX prosjekt som kaltes 'Big brother - little brother' som resulterte i banen 'Heart of gOLD' sammen med Whizkid. Wizkid har også deltatt i andre duo-prosjekter med gode baner som resultat.

OLD håper Wizkid igjen finner inspirasjon til både bygging og kjøring, men vil uansett for alltid ha en velfortjent plass her.

 

OLD/Rommel

Nr Nick Joined Retired

About

7 OLD/Rommel  2007 2011

Rommel ble medlem i OLD i 2007 og har vært en imponerende kapasitet som kjører, styremedlem, WEB-administrator og arrangør. I tillegg viste også Rommel seg å være en glimrende videomaker. Arbeidet bak, og resultatet av, OLD's klanvideo levner inget øye tørt.
Han satt i OLD's første styre i perioden 2007-2009. Med sin interesse innenfor WEB-design har han gjort en fabelaktig jobb med OLD's hjemmeside - spesielt etter omleggingen til ny plattform hvor han nærmest alene har bygd om og holdt hele hjemmesiden oppdatert.
Rommel har vunnet de fleste av våre interne konkurranser (bl.a 6 av 7 OLD League) og har vært en glimrende representant i alle interne og eksterne konkurranser han har deltatt i opp gjennom årene.
Han har også funnet tid til å kjøre (det antas alle) nye baner OLD-gutta har produsert - og ingenting er bedre enn at en så glimrende kjører gir tilbakemeldinger på de kreasjoner som bli lansert.
Rommel har arrangert 3 OLD OPEN, en lagcup for norske TM-kjørere på en fortreffelig måte.
Etter siste arrangement i 2011 valgte Rommel å satse videre i NwT - han ønskes lykke til videre, med et stort takk fra alle OLD's!

Et enstemmig styre har i tillegg ønsket å hedre Rommel's uvurderlige innsats med et livslangt medlemskap, og han har dermed blitt OLD's æresmedlem nr 2.

 
Joomla Templates by JoomlaShack