Vintage

Something Different for Joomla

Regler OLD OPEN 2009 PDF Print E-mail

 

 
Om OLD OPEN   Siste nytt fra OLD OPEN Regler til bruk under OLD OPEN   Matchoppsett OLD OPEN
 Baner til bruk under OLD OPEN  Resultatoversikt OLD OPEN  OLD OPEN HALL OF FAME  Premier i OLD OPEN
 
Overaged Lucky Drivers

 REGLER OG RETNINGSLINJER FOR OLD OPEN 2009

Registrerings regler:
Hvert lag må bestå av minimum 4 spillere, maksimum 8. Det skal til enhver tid være minimum 2 norske spillere på banen for hvert lag.
Teamleders epostadresse oppgis ved registrering, slik at denne kan kontaktes når som helst.
Påmeldingsfristen går ut 22/2-09, og det står lagene fritt å gjøre endringer i lagoppstillingen frem til denne dato. Endringer meldes i påmeldingstråden her.
Det vil kun være mulig å endre i lagoppstillingen 1 gang. Det er mellom innledende grunnspill og start cupspill. Eksakte datoer for merkatoperiode vil bli annonsert. En spiller kan bare spille for ett lag om gangen. Det er kun lov å bytte lag 1 gang i løpet av turneringen.
Divisjonsinndelig:
Siden det laget som er hjemmelag får velge bane først, kan dette utgøre en ørliten fordel. Siden divisjonene består av 4 lag, vil 2 av lagene spille 2 hjemmekamper, mens 2 lag kun får 1 hjemmekamp. Lagene vil derfor bli trukket ut random til ett allerede forhåndsoppsatt divisjons og matchprogram.
Oppsettet er som følger:

Divisjon X:
Lag 1 (1 hjemme og 2 borte)
Lag 2 (2 hjemme og 1 borte)
Lag 3 (2 hjemme og 1 borte)
Lag 4 (1 hjemme og 2 borte)

Match program:
Uke 1:
Lag 1 vs Lag 2
Lag 3 vs Lag 4

Uke 2:
Lag 4 vs Lag 1
Lag 2 vs Lag 3

Uke 3:
Lag 3 vs Lag 1
Lag 2 vs Lag 4

I cupspillet vil 1.plass i en divisjon møte 2. plass i en annen divisjon.

Fullt oppsett her.
Baner, regler og avgjørelser:
Administratorene for turneringen gjør sitt beste for å velge ut gode og alsidige baner. Når dere velger å melde på lag til turneringen, så aksepterer dere også reglene, de valgte baner og admins avgjørelser, uansett om dere liker dem eller ikke. 
 

Turnerings regler

 

--------- Før matchen-----------Divisjonsinndeling:
Hver divisjon vil bestå av 4 lag, som alle spiller mot hverandre en gang.
Det vil ikke være seeding. Divisjonene trekkes vilkårlig.

Grunnspill:
Grunnspillet går over 3 uker. Lagene vil kjøre mot hverandre på 3 baner i 3 vs 3 matcher. De 2 beste lagene fra hver divisjon går videre til cup spillet. Matchene skal i utgangspunktet spilles søndag kl 2100, men etter avtale mellom lagene kan dette justeres innen tidsrammen fredag kl 2000 - søndag kl 2400.

Cup spill:
Cupspillet gjennomføres over 4 uker, med 1/8 finale, kvartfinale, semifinale og finale. Matchene spilles som i grunnspillet. 3 vs 3 i best av 3 baner.

Baner:
Turneringen vil spilles på 7 forskjellige baner. 6 av banene kan lagene velge mellom, mens den 7. og siste er fast golden map i alle kamper.
Valgbare baner:
Bane 1:Wethal-C
Bane 2:BJ A
Bane 3:NinjA B
Bane 4:WizKid A
Bane 5:Lille79 A
Bane 6:NonStop B

Fast Golden map:Arg1 A

 

--------- Under matchen -----------Matchdag:
Hver uke møter dere ett nytt lag i divisjonen til match over 3 baner. Hver bane spilles til best av 7 i team mode. Mulig score er da 3-0 eller 2-1. Alle 3 banene skal spilles. Sørg for å gjøre avtale med motstanderne vedrørende matchdetaljer (start tidspkt, server, pw etc). Det er lov å bytte spillere mellom banene, men IKKE lov å bytte spillere i løpet av en bane.

IRC & oppmøte:
Sørg for at lagleder, eller en fra laget er tilkoblet IRC: #trackmania.no@quakenet før og etter matchen, slik at nødvendige matchdetaljer kan avklares. Om ikke motstander tar kontakt innen matchstart søndag, så vent i 15 minutt og rapporter situasjonen til en admin. Laget ditt vinner i såfall 3-0 på WO.

Walk over:
I de tilfeller der ett lag ikke møter til match, eller ikke stiller med 3 spillere, eller er mer enn 15 minutter forsinket, vil laget tape matchen. Motstander tilkjennes da seieren 3-0 på WO. 
Taper ett lag 2 ganger på WO fører dette til diskvalifikasjon. Lag som diskvalifiseres vil få alle sine matcher justert til tap 3-0.

Bane rekkefølge:
Det laget som står oppført som hjemmelag får velge hvilket map som skal kjøres først, motstanderne velger hvilket map som kjøres som nr 2.

Servere og server Settings:
Hjemmelaget er ansvarlig for å få på plass server til matchen. Det er ikke nødvendig å ha egen server. Avtale med andre er fullt mulig. OLD vil stille 2 servere til disp i hele turneringsperioden.

Bruk Team mode, alternative rules. Point limit settes til 7. Max points settes til 6.

Snarveier/"cuts":
NB: Snarveier er tillatt så lenge de er tatt mellom 2 CP'er og i korrekt rekkefølge slik det er tilsiktet fra author sin side.

In game:
Det skal minst være 2 warm-up laps på hver bane. Merker du lag under oppvarming så si i fra. Det er ikke meningen at banen skal starte om spillere har problemer. Når alle har sagt at de er klar og banen begynner, så skal banen spilles ferdig. Ingen bytte av spillere er lov etter at en bane er begynt. Om det oppstår problemer, så husk å ta screenshots eller lagre replays som bevis. Raporter om problemene til en admin omgående.

 

--------- Etter matchen -----------Resultat:
Det første laget som får 7 poeng på en bane, vinner banen. Alle 3 banene spilles. Mulig sluttscore vil da være 3-0 eller 2-1. Resultatet postes i resultattråden. Resultatet må være postet senest mandag kl 2100. Er det ikke postet noe resultat innen da, vil scoren settes til 0-0 i matchen og ingen poeng tildeles noen av lagene.

Referat:
Foruten å rapportere sluttscore fra matchene, inviteres lagene også til å spe på med fyldige kampreferat, bilder og replays.

Konflikter:
Juks, sutring, klager og annen dårlig oppførsel vil bli stoppet umiddelbart, enten ved sparking av enkeltspillere, eller hele lag fra turneringen. Rapporter dårlig oppførsel til turneringsledelsen her. Husk å lagre dokumentasjon for påstandene.

Turneringsledelsen forbeholder seg retten til å endre eller legge til regler når som helst for å forbedre turneringen. Sørg derfor for å sjekke regelverket med jevne mellomrom. 

 
Om OLD OPEN   Siste nytt fra OLD OPEN Regler til bruk under OLD OPEN   Matchoppsett OLD OPEN
 Baner til bruk under OLD OPEN  Resultatoversikt OLD OPEN  OLD OPEN HALL OF FAME  Premier i OLD OPEN
 
Joomla Templates by JoomlaShack