Vintage

Something Different for Joomla

Honorary members PDF Print E-mail

 

 ÆRESMEDLEMMER

 

 

Honorary member OLD/Jotne

JOTNE

Overaged Lucky Drivers ble grunnlagt sommeren 2006 av Jotne. Etter å ha spilt, det da relativt ferske spillet, Trackmania Nations fant han ut at det var flere på hans alder som fremdeles likte å spille dataspill.

Etter å ha registrert seg på Norges offisielle Trackmania side, spurte han etter andre interesserte på forumet der. Vebbo, Ranglepung og Fastass var raskt ute med å respondere, og snart var Norges første klan for trackmaniaførere over 35 år ett faktum. Denne aldersgrensen ble senere senket til 30 år.

Jotne satt i styret i oppstarten og etableringen av klanen, men overlot, når styrestrukturen var etablert, driften av klanen til de som satt i styret.

Jotne er av den grunn utnevnt til et livslangt æresmedlemskap i OLD, og kan når han måtte ønske det kjøre med OLD tag foran nicket sitt.

 

 

ROMMEL

Rommel inngikk i styret i OLD i 2007 og gjorde seg raskt bemerket med stort engasjement for oppgavene.

Rommel påtok seg et spesielt ansvar for å holde teamold.no oppdatert, både i forhold til innhold og verktøyversjoner. Spesielt under ombygging av sidene i 2010 la Rommel ned et gedigent arbeid slik at vi alle i dag kan glede oss over å ha det norske TM-miljøets beste hjemmesider.

Styreoppgavene overlot han til andre i 2009, men fortsatte som webansvarlig fram til 2011.

Etter ønske om å etablere en norsk lagkonkurranse startet Rommel OLD OPEN i 2009. Dette har han arrangert 3 ganger med stor suksess og flotte premier.

Rommel er utnevnt til æresmedlem i OLD med livslangt medlemskap, hovedsakelig for sitt arbeid i styret og med hjemmesiden. Han er dermed berettiget til når som helst å ikle seg OLD-taggen.

 

 

 
Joomla Templates by JoomlaShack