Vintage

Something Different for Joomla

November 09 PDF Print E-mail
 
Månedens bane

TRACK OF THE MONTH

NOVEMBER 09

 D-TOX av OLD/WizKid

 Track name:

 D-TOX

 Author:

 OLD/WizKid
 Track stats:

 Author time: 40.05
 Gold time: 41.50
 Silver time: 44:00
 Bronze time: 46:00


 Coppers: 2436
 Jumps: N/A
 Loops: N/A
 Walls: N/A
 Intro: N/A
 Ingame: Yes, a track demo
 Outro: N/A

 Review:Månedens bane er Wizkid sin "D-TOX", en tech-inspirert dirtbane. Banen er merket med ’expert’-tag, og grunnen er etter hvert åpenbar når den er kjørt noen ganger. Her må absolutt alle svinger kjøres på grensen av det optimale hvis man skal sikre seg en god tid.
Samtidig er den enkel å fullføre, her er ingen skumle hopp eller hårnålsvinger å kollidere i – kun en fantastisk flyt gjennom hele banen. En heller sjelden opplevelse når det gjelder dirt (imo).

Banen er av en varighet på rundt 40-43 sekund, og foregår i et rolig tempo. Etter en stressende dag kan man benytte banen som avslappende terapi  .
 
Starten kan kanskje oppfattes litt irriterende, et kort offroad-parti med en trang passasje inn i en venstresving hvor man føler palmene komme nærmere enn bra er enkelte ganger. Her gjelder det ikke å miste motet - prøv igjen! Deretter går man straks inn i utfordrende svingkombinasjoner hvor man virkelig må ”barbere” svingene for å beholde farten, men alle svingene er konstruert med flid slik at man aldri mister flyten i kjøringen (med mindre svingene barberes litt for mye  ).
Avslutningen på banen består av en liten "hoppesving" på asfalt til venstre, og en høyrekurve i motbakke. Dette er en av flere utfordrende svingkombinasjoner som man stadig vil forbedre, noe som gjør at man gjerne vil kjøre banen igjen og igjen i et forsøk på å forbedre sporvalget og tiden.

Når du "finner flyten" er det en fornøyelse å svinge seg gjennom denne dirtbanen.
Banen anbefales varmt også til de som i utgangspunktet ikke liker dirt. Her er det bare å studere et par replays og så bruke banen i opplæringsøyemed i forhold til svingkjøring!

Sjekk for øvrig ut kaffeflekkene på screenshoten (en morsom liten detalj).
 Terningkast:
  Terningkast 5
 Links:

 WizKid on TMX

 
Joomla Templates by JoomlaShack