Vintage

Something Different for Joomla

Desember 09 PDF Print E-mail
 
Månedens bane

TRACK OF THE MONTH

DESEMBER 09

 Happy Holidays 2009 av OLD/Torress

 Track name:

 Happy Holidays 2009

 Author:

 OLD/Torress
 Track stats:

 Author time: 2:10:61
 Gold time:  2:16:00
 Silver time: 2:22:00
 Bronze time:2:28:00

 Review:Torress er velkjent i Tm miljøet for mange eminente baner og som en meget habil sjåfør. En flott representant for OLD/ og en verdifull brikke i TM puslespillet. Så det er med stor glede vi kan presentere Happy Holidays 2009 som månedens bane Desember 2009.
 
Dette er nok en gang en bane fra Torress' editor der det meste stemmer. Men den krever en del skillz! Med marginale hopp, tighte svinger og et par tricky asfaltpartier skjønner man at på denne banen er betyr sporvalg, gass-slipp, fart ut og inn av svingene mye. I tillegg til at man må mestre asfaltpartiene. En liten glipp som gjør at du mister fart og du får aldri flyten igjen. Men det er dette mange av oss liker. Nemlig utfordringer. Og det vil jeg si denne banen har så det monner.
Banen starter med et asfaltparti der, som i resten av banen, sporvalget er viktig for å få opp farten til første hopp.
Videre følger noen svingkombinasjoner på grus før det kommer en 180 graders asfaltsving. Her er det også essensielt å komme ut av svingen med god fart for å få fart nok for et smooth neste hopp. Videre følger en del morsomme kombinasjoner av svinger og hopp der man som nevnt bør kjøre maksimalt for å holde farten... For nettopp denne farten trenger du til neste asfaltparti. Der du finner en hoppkombinasjon som flyter fint hvis du har nok fart. Har du derimot for liten fart kan du like godt starte om.
Videre overlater jeg til dere å prøve banen. Om ikke banen "sitter" ved de første forsøk, så gi den en halvtime.
Mener den er verd en god femmer på terningen. Det enenste jeg synes trekker ned er at den er litt lang.
 Terningkast:
  Terningkast 5 
 Links:

 Torress on TMX

 
Joomla Templates by JoomlaShack