Vintage

Something Different for Joomla

Januar 2010 PDF Print E-mail
Månedens bane

TRACK OF THE MONTH

JANUAR 2010

Narrowbirth av OLD/Zzapper

Track name:

Narrowbirth

Author:

OLD/Zzapper
Track stats:

Intro: NO
Ingame: NO
Outro: YES -  Playback default cam.
Blockmix:  YES

AT: 1:08:81
Coppers: 3422

Review this month by WizKid

Som den første i 2010, så er det morsomt å kunne prestentere en debùtbane som månedens bane her i OLD. Og for en debùt zzapper her har gjort!

Der vanlige byggere, undertegnede inkludert, fomlet litt i starten av sin byggekarriere med baner av noe laber kvalitet, har zzapper med ”narrowbirth” lagt lista høyt i første forsøk, og stanga ligger fullstendig urørt idet ”hoppet” er utført.

”Narrowbirth” fremstår som en bane konstruert av en erfaren bygger. Her er gjennomført og flott sceenery, bra skilting, godt gjennomført blockmixing og flere gode og morsomme baneløsninger. Bortsett fra noen velplasserte asfaltblokker og sceeneryblokker, foregår kjøringa på grusunderlag.

Allerede ut fra startblokka og over det første hoppet, får man feelingen av at dette virkelig kan bli moro. Og moro blir det. Kombinasjonen av fart, slides, hopp og tighte svinger gjør at dette blir en utfordrende og intens kjøreopplevelse som man ikke vil legge ifra seg. ”Narrowbirth” bør kjøres lenge og vel, og funker nok like utmerket online i TA modus som den gjør i solomode.

For en debùt å være, er det veldig lite å sette fingeren på i ”narrowbirth”. Et par plasser kan man oppleve speedtraps, og enkelte svinger og passasjer er vel tighte i forhold til fart. Avslutningen kan oppleves rimelig vanskelig (for undertegnede hvertfall), men dette er bagateller i forhold til moroa man blir servert.

Jeg gir banen terningskast 4, og venter spent på neste bane fra zzapper!

Terningkast:
Terningkast 5
Links:

Zzapper on TMX

 
Joomla Templates by JoomlaShack