Vintage

Something Different for Joomla

Uken bane uke 16 PDF Print E-mail

UKENS BANEBYGGER:

OLD/Torress

Det er en stor glede,  nok en gang, å få lov til å lansere en verdenspremiere for dere. Denne ukens bane, som muligens blir den siste TMN banen som anmeldes, er Torress sitt farvel til TMN baner. Med kun to dager til lansering av Forever, så avslutter Torress sin eminente banebyggerperiode i TMN med alt annet enn hva banenavnet skulle tilsi. For de som er ukjent med historien om IKAROS bør de lese dette.

Torress har etterhvert blitt en vel annerkjent banebygger innen hele TMN communityet, både nasjonalt og internasjonalt. Han er etter min mening en av de beste speedtech banebyggerne som finnes. Heldigvis for oss i OLD, så kan vi se frem til spennende baner i TMNF format i tiden som kommer. Frem til de er ferdig anbefaler jeg alle å prøve Torress sin siste bane i TMN farmat.

Banene til Torress finner du her på TMX.

 

UKENS BANE!

The Flight Of Icarus

The Flight Of Icarus

"Flight of Icarus" er en særdeles heftig speedtech bane. Den minner meg ganske mye om Serpentine og The Trooper. Jeg får hvertfall samme gode "feeling" av å kjøre den, som jeg gjør av de to. Her er det stor fart, herlige slidesvinger og utfordringer i kjent stil fra start til mål. Endel "ekle" stolper gjør det litt mer utfordrende enn Serpentine og Trooper, men ikke slik at de oppfattes som annoying. Skilting er veldig fint plassert, og jeg tok meg til mål på første forsøk.   

Terningkast 5+ !!

Last ned banen her!

 

 

Ellers kan dere jo også teste ut disse to som Torress har laget:

El Niño 

Happy Birthday Fosco!

 
Joomla Templates by JoomlaShack